Veel gestelde vragen

Kan ik dit zelf monteren?  Ja.  Het sterkste verkoop argument van onze systemen is dat ze zeer eenvoudig te monteren zijn. Mocht u er niet uitkomen, of als je het prettig vind om telefonische hulp te krijgen bij de montage, dan kunt u ons gerust bellen.

Kan ik iemand inhuren om dit te monteren?  Ja.  Neem contact met ons op voor verdere details.

Kan ik dit gebruiken bij mij thuis?   Ja.  Onze produkten zijn speciaal ontworpen om zonder problemen thuis gebruikt te worden.

Kan ik dit gebruiken in mijn kantoor of bedrijfsruimte?   Ja. Onze produkten worden wereldwijd gebruikt voor commerciele toepassingen. Neem gerust contact met ons op voor hulp bij het ontwerp van uw project.

Kan ik dit gebruiken in de buurt van water?   Ja. Roestvrijstaal 316 kan zonder problemen gebruikt worden in deze omgeving, ook als het nat word en zelfs onderwater.

Wat voor gereedschap heb ik nodig?   Voor de balustrade en de Greenwall trellis systemen heeft u alleen een boor(machine) en een kruiskop schroevendraaier nodig. De Greenwall trellis systemen worden geleverd met een imbus sleutel voor het vastzetten van de moeren.
Voor de balustrade heeft u ook een kleine verstelbare sleutel of een kleine tang nodig om de kabels te spannen.

Hoe snel word mijn bestelling geleverd? De items worden gewoonlijk op de dag van bestelling verstuurd. Heeft u gekozen voor Express delivery, dan zou u de volgende dag de bestelling moeten ontvangen.

Ik heb reserve onderdelen nodig, wat moet ik doen?  Neem contact met ons op, wij hebben alle onderdelen op voorraad voor snelle levering.

Ik wil mijn Greenwall trellis groter maken, wat moet ik doen?  Neem contact met ons op met details van uw bestaande trellis, en de veranderingen die u wilt maken. Om het oppervlak te verdubbelen hoeft u geen hele extra set te kopen!

Wat voor onderhoud hebben de kabels nodig?   Roestvast staal 316 heeft niet veel onderhoud nodig. Af en toe neemt u het af met een doek om stof te verwijderen, of met zeepsop om het schoon te maken. Wees er zeker van dat u geen zuur-gebaseerde schoonmaakprodukten gebruikt. Dit kan het metaal beschadigen en het oppervlak kan er dof van worden.

Hoe sterk zijn de balustrade kabels?   De houders zijn ontworpen om de draad los te laten gaan met een belasting van ongeveer 500 kilo. Als u een hogere belasting nodig heeft, bijvoorbeeld om er iets aan te hangen neem dan contact met ons op. Wij hebben veel meer produkten die speciaal voor andere toepassingen bedoeld zijn.

Hoe roestvast is RVS 316?  Naar RVS 316 word vaak verwezen als ‘maritieme kwaliteit marine grade’. Het word gebruikt voor chemische toepassingen, voor medische implantaten, en natuurlijk in de watersport door de hoge bestendigheid tegen roest. Als er toch verkleuring of vlekken op het produkt komen is het meestal het resultaat van kleine deeltjes die in de lucht zweven, bijvoorbeeld omdat er iemand in de buurt met een slijptol aan het werk is geweest. Mocht dit gebeuren dan kunt u het goed schoon maken met een RVS cleaner.

Sommige/al de draden van de balustrade zijn slap gaan hangen, wat moet ik doen?   Het komt voor dat de draden een paar dagen na montage wat door gaan hangen. Draai simpelweg de moer even los en span de kabels nogmaals met de spanner. Hierna zou u niet veel beweging moeten zien. Als dit toch gebeurd, controleer dan of de spijlen of palen niet doorbuigen voordat u de kabels weer aanspant.

De doos was beschadigd toen mijn pakket werd afgeleverd. Maak een foto voodat u het pakket opent. Na opening, contoleer zorgvuldig dat alle onderdelen in het pakket zit.

Er missen onderdelen uit het pakket. Laat ons weten wat er mist, en wij sturen het u na. Was het pakket beschadigd? Stuur ons dan een foto van de doos.

Ik wil graag mijn artikelen afhalen, waar is WIRE-DESIGN gevestigd?   We zijn gevestigd in Vollenhove, kijk op onze Contacts pagina voor het exacte adres. Bel ons van te voren om een afspraak te maken voor u onderweg gaat!

Hoe selecteerd u en competitie winnaar?   Elke maand bekijken we de ingestuurde foto´s. De criteria zijn erg ruim. Waar we naar kijken zijn dingen als: inventief gebruik van de artikelen zoals we nog niet eerder gezien hebben, het produkt past zeer goed op de locatie, een goed gemaakte foto met goed licht tegen een mooie achtergrond en vele andere zaken!

Waar word het gemaakt?   De onderdelen worden allemaal in Engeland gemaakt van Europees roest vast staal. De kabel komt normaal gesproken uit Duitsland. Afhankelijk van produktie capacieteit kan het worden samengesteld in Nederland, Duitsland of Engeland.

WIRE-DESIGN heeft verkeerde dingen gestuurd, wat moet ik nu doen? Neem direct contact met ons op. Het helpt ons als u een foto stuurt van de zending zodat we snel kunnen vaststellen wat er naar u verstuurd is.

De Kabels hebben een verkeerde lengte! Als de kabels niet de juiste lengte hebben, laat het ons direct weten, en we maken de kabels nogmaals op de juiste lengte en sturen die so snel mogelijk naar u toe. .

Ik heb verkeerd gemeten / heb de verkeerde lengte ingevoerd op de opdracht! Geen paniek, u hoeft niet alles nogmaals te bestellen. Neem contact met ons op met de juiste lengtes en we sturen u nieuwe kabels. De kosten hiervoor zijn veel lager omdat u niet alle onderdelen nogmaals hoeft te bestellen, alleen die aan de kabels gemonteerd zijn, en die zijn door het ontwerp het goedkoopst! Als u de kabels te lang heeft besteld kan het zijn dat we de kabels kunnen inkorten en er alleen 1 nieuw onderdeel aan hoeven te monteren.

Ik heb een fout gemaakt, ik moet mijn order veranderen.   Neem direct contact met ons op met de details van de wijziging! De meeste van onze produkten zijn semi-custom made, en omdat we orders snel verwerken is het niet altijd mogelijk om een order aan te passen zonder extra kosten. Echter, de meeste onderdelen in ons systeem zijn uitwisselbaar en we doen ons best om onderdelen te hergebruiken, en terug te leggen in onze vooraad daar waar mogelijk, om u geld te sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.